Need a place?

Would you like to stay here?

Contact SOLstan


MORE INFORMATION

 DJ Jason - Radio Rix
-
Beeker - Have lunch - Jäger ?

- - - - - - - -

IT HAPPENS IN SOLSTAN
Information about SOLSTAN (Karlstad)

solstan

971113 J@son visitors

 

 

 

 

Reading the following text could harm your eyes!

If you want to read the following text, You need to study swedish! If not, well, its about what this site, solstan.com, is all about.
Denna sida innehåller länkar dels till lokala solstan sidor men även till sidor som egentligen ligger någon annanstans. Detta är en av fördelarna med WWW, man kan finna informationen på flera sätt och genom att följa olika spår. Vi har sidor från passagen där beeker djjason och crille startade upp sina publika sidor första gången. Dessuom finns det sidor från qd numera alfaskop i Karlstad, solstaden i värmland, varmland eller wermland för er utan prickar. Ni som nu läst igeneom allt detta förstår säkert att det enbart är här för att få sökmotorerna att ge oss fler träff .... och er som inte kan sluta se på detaljer mer att läsa - just kidding :-) / Jason - DJ Jason - Mats - Webmatser - webmaster
Vi tre som har hand om den här platsen är Tobias Hallberg, Niklas Jonzon och så jag Mats Jansson. Våra gemensamma intressen är Radio och MUSIK. Vi jobbar åt eller för? Radio Rix här i solstan. Niklas och Tobias har tidigare jobbat för Radio City precis som Stefan som gästade Niclas program Lördagsgodis i vintras. Då som en Karlstadbo i London. Hans kåserier gladde många av oss eftersom de oftast var jorda med glimten i ögat. Varför skriver man egentligen sånt här och gömmer det? Ja vem vet? Den som först kommer på varför och lyckas maila in svaret till mig får - om dom vill - en länk till sin hemsida inlagd här. Sa du T-Shirt? OK en Radio Rix T-shirt ska vi väl kunna fixa också. Vart du ska skicka svaret? Till jason@solstan.com ! det var väl allt för nu. Klockan är mycket och TVn börjar flimra.